nZEB Roadshow

Săptămâna nZEB Constanța

În luna mai te așteptăm la cel mai important eveniment dedicat construcțiilor inteligente al căror consum de energie este aproape egal cu zero (nZEB).

Powered by

(nearly zero energy building)

Ce este nZEB?

nZEB este un concept devenit obligatoriu in construcţii: Clădiri cu consum de Energie aproape Zero, altfel spus clădiri cu performanţă energetică foarte ridicată.

O clădire nZEB este o cladire performantă, al cărei necesar de energie este foarte scăzut sau aproape egal cu zero si este acoperit cu cel puţin 30% energie din surse regenerabile.

Uniunea Europeană a stabilit o serie de obiective pentru reducerea poluării şi reducerea consumului de energie din surse fosile deoarece sectorul construcţiilor este responsabil de aproximativ 40% din consumul de energie din surse neregenerabile şi emiterea de gaze cu efect de seră.

Săptămâna nZEB

Ce este nZEB Roadshow?

nZEB Roadshow este un eveniment internațional care aduce împreună organizații din Bulgaria, Croatia, Grecia, Italia si România în vederea promovării pe plan local şi regional a bunelor practici în materie de clădiri cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB) şi pentru stimularea cererii de personal calificat, într-un mod inedit.

În România, evenimentul nZEB Roadshow este organizat de Clusterul pentru pro­movarea clădirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (pRO-nZEB).

Evenimentul Săptămâna nZEB de la Bucuresti este organizata în parteneriat cu ZEBRO – „o echipă de Activiști nZEB care se ocupă cu promovarea construcțiilor eficiente energetic, verzi, sustenabile.”

Cum au fost edițiile anterioare?

Descoperă parcursul evenimentului

Vrei să participi și tu la ediția de la Constanța?

Trimite-ne un email și află toate informațiile de participare

Brașov

Iași

Cluj

Timișoara

București

PARTENERI

PRIMARIE CONSTANTA
ZEPPELIN
PROIDEA

EXPOZANȚI

sistema
Meesenburg
Knauf Insulation
MIRADEX
Colaborează cu noi în calitate de expozant sau partener

Înscrie-te la eveniment

Nume și Prenume
Companie
Adresă Email
Telefon
Interes?
Mesaj

Construieşte verde. Sustenabil. Eficient energetic.

Contactează-ne

Stradă Icoanei 15, București

Email

© 2023 • ZEBRO România • Toate drepturile sunt rezervate.